glas
Gebr Pompe speciaalreiniging

Graffitiverwijdering

Graffiti verwijderen is een kunst!

Graffiti: voor de één is het kunst, voor de ander niet meer dan een kliederboel. De eigenaar van de muur is in de meeste gevallen niets gevraagd en ziet het ‘kunstwerk’ graag verwijderd. Er zijn goede argumenten om dit ook zo snel mogelijk te doen: binnen 24 uur na aanbrengen is de verf makkelijker te verwijderen van de ondergrond. Daarnaast is het laten staan van een graffiti vaak een magneet voor meer spuitbus-creaties.

Graffiti verwijderen is óók een kunst! Wanneer dit niet vakkundig gebeurt kunt u achterblijven met een beschadigde gevel die vatbaar is voor problemen als schimmel en zoutafzetting of zelfs ernstige vorstschade.

Kennis van zaken is dus een must, en al helemaal bij monumentale panden. Neem daarom geen risico en maak gebruik va onze bewezen dienstverlening. Onze moderne methoden en technieken zijn hard tegen graffiti maar zacht voor uw gevel en het milieu.

Graffiti wering

Bij methoden om graffiti te weren heeft u keuze uit twee soorten systemen. Een oplossing voor de midden-lange termijn die vijf tot zeven jaar meegaat (semi-permanente systemen) en een coating die buitengewone bescherming biedt voor de lange termijn.

Semi Permanente Systemen
Pompe Speciaalreiniging biedt water gedragen systemen die gedurende vijf tot zeven jaar effectief beschermen tegen graffiti. De coatings zijn bestand tegen UV licht, chloride werend en bieden bescherming tegen atmosferische verontreinigingen. Het semi-Permanente Systeem wordt aangebracht in twee lagen. De onderste laag beschermt de ondergrond en de bovenste laag wordt samen met de graffiti verwijderd waarna de bovenste laag hersteld dient te worden.

Permanente Systemen
Onze permanente coating biedt niet alleen buitengewone bescherming tegen graffiti maar geven tevens esthetische meerwaarde aan objecten door toepassing in kleur. Ook bestaat de mogelijkheid een geheel kleurloze oplossing te kiezen.

Verwijdering van graffiti op permanente systemen geschiedt eenvoudig met behulp van een van onze vriendelijke graffiti removers of d.m.v. reiniging onder zeer lage druk . Dit systeem bestaat uit twee componenten en deze componenten worden niet aangetast wanneer de graffiti verwijderd wordt.