glas
Gebr Pompe speciaalreiniging

Ongediertebestrijding

Uw partner in professionele ongedierte-bestrijding

Ongedierte veroorzaakt veel overlast en schade rond een woonhuis, bedrijfspand, productiehal of openbare ruimte. Gebr. Pompe Speciaalreiniging BV is een professioneel ongedierte bestrijdingsbedrijf dat u helpt met het voorkomen en waar nodig het bestrijden van onder meer knaagdieren, vogels, insecten, mijten en schimmels.

Wij zijn EVM gecertificeerd. U bent hierdoor zeker van een deskundige en professionele oplossing voor al uw ongedierte. Het voorkomen en het gericht bestrijden van ongedierte is in het belang van u en uw omgeving. Door hier aandacht aan te besteden beschermt u uw goede naam en uw bedrijfsresultaat.
Omdat elke situatie anders is, komen wij vrijblijvend bij u om te kijken wat voor u de beste oplossing is. Daarbij streven wij het allerhoogste niveau van service en resultaat na en werken wij tegen concurrerende prijzen!

24-uursservice voor bedrijven, instellingen en particulieren.

Wanneer u overlast ondervindt van ongedierte kunnen wij zo nodig binnen 24 uur ter plaatse zijn. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Zowel de zakelijke als de particuliere klant is welkom bij ons.