glas
Gebr Pompe speciaalreiniging

Osmosewater tappunt

Osmosewater: schoner dan schoon

Gebroeders Pompe speciaalreiniging produceert met een eigen osmose filterinstallatie een grote hoeveelheid osmosewater voor eigen gebruik. Osmosewater is uitermate geschikt voor reiniging van diverse oppervlakken.

Hoewel het Nederlandse kraanwater bekend staat als uitstekend (consumptie-)water, bevat het toch miniscule onzuiverheden zoals zouten, kalk, zink etc. Door dit kraanwater te zuiveren in een osmosewaterinstallatie ontstaat zeer zuiver water, osmosewater. Dit osmosewater is zeer zuiver en bevat vrijwel alleen waterstof en zuurstofelementen. Het heeft een zeer lage zuurtegraad, wat resulteert in een beter oplossend vermogen voor vuil. Dit maakt het zeer geschikt om ramen mee te wassen, atmosferisch vuil lost er gemakkelijk door op. Doordat er geen zouten meer in dit water aanwezig zijn droogt het ook streeploos op, zonder dat er chemicaliƫn aan te pas komen.

Osmosewater is ook zeer populair voor de verzorging van planten, als drinkwater, voor het aquarium of om auto's te wassen. Een osmose-installatie is een kostbare investering. Wij bieden particulieren en zakelijke gebruikers de mogelijkheid om bij ons osmosewater te tanken. Wij rekenen € 2,- per 100 liter exclusief BTW.

U kunt bij ons 7 dagen per week en 24 uur per dag gebruik maken van het osmosewater tappunt (muntautomaat).