glas
Gebr Pompe speciaalreiniging

Specialistische reiniging

Reiniging en conservering van kunststoffen en metalen

Kunststof beplatingen en kozijnen of aluminium gevelsystemen vragen -zoals ieder materiaal- hun eigen aanpak. Wij leveren u de juiste middelen, materialen èn de juiste mensen. De oppervlakken worden uiterst deskundig behandeld en aangrenzende materialen die niet worden behandeld worden doeltreffend afgeschermd.

Na het reinigen beschermen we desgewenst met een passend conserveringsmiddel de materialen tegen nieuwe vervuiling en/of verkleuringen.

Maak een afspraak voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

Droogijsstralen
Het nadeel van sommige toepassingen van hogedrukreiniging gepaard gaan met veelvuldig gebruik van water, grit of zand. Het water, grit of zand lossen het vuil op of schuren het af maar deze methoden zorgen tegelijk voor een vermeerdering van het afval. Een milieuvriendelijke manier van reinigen is door droogijs onder druk op het te reinigen oppervlak te spuiten. Een schone manier van werken, want droogijs smelt niet maar sublimeert (lost op in de lucht).

Droogijsstralen wordt bijvoorbeeld gebruikt in drukkerijen om drukpersen te reinigen, ovens, mallen, transportbanden maar ook schakelkasten en andere elektrische apparatuur in een productieomgeving.

Opleveringsschoonmaak
Gebroeders Pompe Speciaalreiniging is thuis in het reinigen van nieuwbouw- of verbouwprojecten. De eerste reiniging van het huis, vóór de oplevering aan de nieuwe bewoner. Wij beschouwen het als een erebaantje. Want wat is nu dankbaarder dan de bewoner een fijn en fris gevoel te geven over zijn belangrijke aankoop? Een goede opleveringsschoonmaak is essentieel voor het vertrouwen tussen bouwer en koper en draagt in belangrijke mate bij aan een succesvolle oplevering.

Onze medewerkers nemen u veel zorgen uit handen. Niet alleen beschikken zij over de juiste kennis en middelen in de strijd tegen cementsluier op tegels, stickers, plakband, verf of kit resten op plekken waar het niet hoort. Ook grof bouwvuil pakken wij aan en sorteren wij in de juiste containers.

Dakgotenreiniging. 
Bladeren die zich ophopen in dakgoten zorgen voor veel ellende. Het tijdig reinigen van dakgoten voorkomt wateroverlast. Water dat op een plat dak blijft staan of langs de muren stroomt kan schimmel of houtrot veroorzaken.

Voorkomen is ook hier beter dan genezen. Laat daarom uw dakgoten tijdig schoonmaken. Eenmaal per jaar, na de herfst, volstaat vaak. Staat uw bedrijfspand of huis in een boomrijke omgeving dan is het zinvol vaker te reinigen.