Glas- en gevelonderhoud

Een perfect onderhouden gevel met schone ramen, gevelbekleding, buitenverlichting, luifels, puien en gevelreclame is hét visitekaartje voor uw organisatie. Maar geen pand is hetzelfde en vraagt dus om een andere aanpak. Pompe Speciaalreiniging heeft de juiste materialen, methoden en vakkundig geschoolde en gecertificeerde mensen om ieder gebouw, van hoog tot laag, efficiënt aan te pakken.

Zo hebben wij onder andere in eigen beheer:

  • Telewasunits met gebruik van gedemineraliseerd osmose water
  • heetwater hogedrukunits (tot 350bar)
  • hoogwerkers tot maximaal 26 meter werkhoogte
Speciaalreiniging

Specialistische reiniging

Geen project, geen pand of materiaal te specialistisch of wij kunnen de reiniging ervan klaren! Van het verwijderen van graffiti en de grondige hogedrukreiniging van uw gebouw tot een opleveringsschoonmaak bij nieuwbouw en het reinigen van gevelbeplating. Daarnaast beschermen we het materiaal door het op de juiste wijze te conserveren waarmee de levensduur verlengd wordt.

Dankzij ons uitgebreide machinepark tezamen met onze gespecialiseerde apparatuur en milieuvriendelijke methoden hebben wij voor elk type materiaal de juiste behandeling. Voordeel is dat wij twee hoogwerkers en meerdere heet water hogedrukunits in eigen beheer én deskundig opgeleide en gecertificeerde vakmensen hebben. Uiteraard werken wij zoveel duurzaam door bijvoorbeeld biologisch afbreekbare middelen en osmosewater te gebruiken.

Facilitaire diensten

U herkent het vast wel…. Van die klusjes in of rond uw gebouw of kantoor die maar blijven liggen, omdat u of uw personeel er geen zin in of tijd voor heeft. Of de juiste kennis, materialen en ervaring ontbreekt. Maar wie doet ze dan? Dankzij onze jarenlange brede ervaring kunnen wij u naast onze specialistische reiniging ook helpen als het gaat om aanvullende diensten. 

Door onze brede ervaring, veelzijdige werkuitrusting in eigen beheer en juist geschoolde mensen kunnen wij veel facilitaire diensten uit handen nemen. Van gladheidsbestrijding, ontruimingen, onderhoud en reparatie tot ongediertewering en volledig terreinonderhoud. Duurzaam, efficiënt en exact volgens de vooraf gemaakte afspraken.

Partner in onderaanneming

Heeft u als commercieel bedrijf, organisatie of instelling de verantwoordelijkheid voor het schoonmaken en onderhouden van één of meerdere gebouwen? Ook dan kunnen wij uitkomst bieden! Van het plannen tot verzorgen, maar ook het financieel afhandelen. Al onze specialistische afdelingen werken behalve voor rechtstreekse opdrachtgevers ook als onderaannemer voor lokale, regionale en landelijke collega’s en andere organisaties.

Vertrouwelijkheid, betrouwbaarheid en het maken van heldere afspraken vinden wij daarbij erg belangrijk. Om dit te kunnen waarborgen, zijn wij onder meet Kiwa gecertificeerd. Ook werken onze deskundig opgeleide medewerkers volgens de NEN-4400-1 normen van Stichting Normering Arbeid (SNA), een keurmerk voor (onder)aannemers van werk. 

Certificering

In de branche is het soms een doolhof van bedrijven, hun kwaliteiten en mogelijkheden.

Om klanten hier meer duidelijkheid in te geven, besloten we te gaan werken volgens de normen van NEN 4400-1 van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Per mei 2012 zijn wij dan ook officieel ingeschreven in het register van het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk.

Ondernemingen met het SNA-keurmerk zijn beoordeeld op hun verplichtingen uit arbeid. Zo kunt u bijvoorbeeld de identificatie en het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland van de onderneming controleren. Ook kunt u de aangifte en afdracht van verschuldigde loonheffingen en omzetbelasting controleren en risico’s op aansprakelijkstelling en boetes voortvloeiend uit in- en doorlenen of uitbesteden van werk voorkomen.

Speciaalreiniging

Hoogwerkers

Uw buitengevel schoonmaken en onderhouden vanaf grote hoogte? Dan is het wel zo handig daar passend materieel voor in te zetten! Zeker gezien alle Arbowetgeving en de steeds complexere constructie van gebouwen. Dankzij onze hoogwerkers tot wel 30 meter hoogte in eigen beheer en vakkundig opgeleide medewerkers verzorgen wij dit praktisch, kostenbesparend en efficiënt voor u.

Heeft u een project in de lucht en heeft u assistentie nodig? Het is mogelijk om onze hoogwerkers in combinatie met een gediplomeerde vaste bestuurder in te huren. Uiteraard zijn onze medewerkers opgeleid om met behulp van deze moderne machines snel en veilig uw glas, gevel of terrein te reinigen. En dat levert u uiteindelijk altijd wel een kostenbesparing op.

Ongediertebestrijding

Pompe helpt u graag verder als het gaat om ongedierte bestrijding. Zo kunnen wij helpen bij verschillende soorten ongedierte, zoals: muizen, spinnen, bedwantsen, ratten, wespen, mieren en kakkerlakken.

Wij hebben hiervoor verschillende certificaten behaald, waardoor wij kwaliteit werk kunnen leveren en ons houden aan de richtlijnen.

Heeft u last van ongedierte? Neem dan contact met ons op. Wij proberen u altijd zo snel mogelijk te helpen!