Specialistische reiniging

Het komt vaak voor dat reiniging een gespecialiseerde aanpak eist. Wanneer de reiniging niet op de juiste manier wordt uitgevoerd kan dit meer schade veroorzaken aan het oppervlak of voorwerp. Daarom is het belangrijk voor bedrijven en andere klanten om specialistische reiniging uit handen te geven aan professionals. Vaak weten zij niet alleen de juiste methodes, maar gebruiken ze ook de materie die speciaal voor deze doeleindes bestaan. Pompe Speciaalreiniging heeft al meer dan 20 jaar ervaring opgebouwd in de reinigingssector. Ons team bestaat uit gemotiveerde medewerkers die stuk voor stuk zijn geschoold voor dit vak. Daarnaast is ons team ook gecertificeerd om ieder gebouw, op iedere hoogte, efficiënt te reiniging.

Wat is specialistische reiniging?

Specialistische reiniging heeft betrekking op alle reinigingen die niet onder de reguliere schoonmaakwerkzaamheden vallen. Het is een breed begrip dat zich niet beperkt tot een bepaalde selectie werkzaamheden. Voorbeelden van specialistische reiniging waar wij als sectorspecialisten veel mee te maken krijgen zijn

– Het verwijderen van ongewenste graffiti
– Grondige hogedrukreiniging, ook op hoogte
– Opleveringsschoonmaken
– Reinigen van glas en/of gevelbeplating
– Dieptereiniging

Onze werkwijze

Pompe Speciaalreiniging let niet alleen op het reinigen van producten of oppervlaktes. Door de materialen op de juiste manier te conserveren worden de materialen automatisch beschermd. Dit zorgt niet alleen voor meer gemak maar de materialen krijgen daardoor een verlengde levensduur. Door deze werkwijze onderscheiden wij ons niet alleen van andere bedrijven, maar kunnen wij onze klanten een hoge kwaliteit beloven en ook waarborgen.

Bewuste manier van specialistische reiniging

Pompe Speciaalreiniging is niet alleen bezig met de juiste methodes en materie te verzamelen. Wij zijn bewust bezig met het maatschappelijk verantwoord ondernemen door bijvoorbeeld gebruik te maken van biologisch afbreekbare middelen. Een ander voorbeeld is de optie voor het gebruik van osmosewater, meer daarover leest u hier. Door het uitgebreide machinepark en gespecialiseerde apparatuur hebben wij milieuvriendelijke methodes voor elk type materiaal of ondergrond.

Meer over Pompe Speciaalreiniging

Naast specialistische reiniging hebben wij ook andere werkzaamheden. Zo zijn we gespecialiseerd in elke vorm van glas- en gevelonderhoud. Ook is het hele team gecertificeerd in het gebruik van hoogwerkers. Daarnaast bieden wij de optie voor onderaanneming waarbij wij u kunnen ondersteunen bij het onderhouden van meerdere panden. Naast al deze werkzaamheden hebben wij ook Pompe Ongediertebestrijding. Zoals u kunt lezen zijn wij dus van veel markten thuis en is er veel mogelijk. Mocht u nu speciale verzoeken hebben of heeft u specifieke vragen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Nu contact opnemen