Bent u vastgoed beheerder, facilitair manager of heeft uw organisatie of instelling één of meerdere panden in beheer? Pompe Speciaalreiniging is dé partner in onder aanneming voor facilitaire dienstverlening,   specialistische reiniging (zoals graffiti reiniging) en glas- en gevelonderhoud van gebouwen en complexen.

Wij kunnen u op het gebied van specialistische reiniging projecten van uw vastgoed objecten geheel ontzorgen. Wanneer het gaat om het plannen, verzorgen en financieel afhandelen van dit specialistische onderhoud, dan is Pompe Speciaalreiniging uw uitgelezen partner.

Pompe Speciaalreiniging is gecertificeerd met het SNA-keurmerk. Of het nu om een complexe omgeving, uitdagende reiniging of groot project betreft, laag bij de grond of juist op grote hoogte, geen uitdaging is ons te gek. Met ons materiaal en onze partners kunnen we vrijwel alle trajecten aan.

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner, die de volledige uitvoering van de reiniging van uw objecten serieus neemt, neem dan contact met ons op.

Ons credo is: Afspraak is afspraak.