Osmosewater tappunt bij Pompe Speciaalreiniging

Pompe Speciaalreiniging produceert met een eigen osmose filterinstallatie een grote hoeveelheid osmosewater voor eigen gebruik. Osmosewater is uitermate geschikt voor reiniging van diverse oppervlakken.

Hoewel het Nederlandse kraanwater bekend staat als uitstekend (consumptie-)water, bevat het toch miniscule onzuiverheden zoals zouten, kalk, zink etc. Door dit kraanwater te zuiveren in een osmose waterinstallatie ontstaat zeer zuiver water. Dit osmosewater is zeer zuiver en bevat vrijwel alleen waterstof en zuurstofelementen. Het heeft een zeer lage zuurtegraad, wat resulteert in een beter oplossend vermogen voor vuil. Dit maakt het zeer geschikt om ramen mee te reinigen, atmosferisch vuil lost er gemakkelijk door op. Doordat er geen zouten meer in dit water aanwezig zijn droogt het ook streeploos op, zonder dat er chemicaliën aan te pas hoeven te komen komen.

Planten, auto wassen en aquariums

Osmosewater is ook zeer geschikt en dus populair voor de verzorging van planten, gebruik voor drinkwater, het vullen van uw aquarium of om auto’s te wassen. Een osmose-installatie is een kostbare investering wanneer osmosewater voor particulier gebruik wordt aangewend. Daarom biedt Pompe Speciaalreiniging particulieren en zakelijke gebruikers de mogelijkheid om osmosewater te tanken bij ons tappunt aan de Meer en Duin 56 H in Lisse.  Wij rekenen € 2,- per 100 liter exclusief BTW.

U kunt bij ons 7 dagen per week en 24 uur per dag gebruik maken van het osmose water tappunt middels een muntautomaat. Voor ragen kunt u gebruikmaken van ons contactformulier.