Een perfect onderhouden gevel met schone ramen, gevelbekleding, buitenverlichting, luifels, puien en gevelreclame is hét visitekaartje voor uw bedrijf of organisatie. Veel panden – en wellicht het uwe – is wellicht authentiek en vraagt dus om een specifieke aanpak voor wat betreft het glas- en gevelonderhoud. Pompe Speciaalreiniging gaat geen uitdaging uit de weg. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd, gecertificeerd en uitgerust met moderne en geavanceerde materialen en machines die we in eigen beheer hebben.

Om al het glas- en gevelonderhoud van uw pand of complex grondig en goed aan te pakken doen we bij Pompe Speciaalreiniging dat met ons eigen materieel. Zo hebben wij onder andere in eigen beheer:

  • Telewasunits met gebruik van gedemineraliseerd osmose water
  • Heetwater hogedrukunits (tot 350 bar)
  • Hoogwerkers tot maximaal 26 meter werkhoogte

Onze vakkundig geschoolde en gecertificeerde mensen kunnen ieder gebouw qua gevelonderhoud van hoog tot laag, efficiënt aanpakken. Pompe Speciaalreiniging verzorgt de reiniging en het duurzame onderhoud van uw gebouw. Interesse? Neem dan contact met ons op of doe een online offerte aanvraag.