Onze werkwijze

Pompe Speciaalreiniging heeft niet alleen oog voor het reinigen van producten of oppervlaktes van gevels en dergelijke. Door de de behandelen materialen op de juiste manier te conserveren worden deze automatisch beschermd. Dat zorgt niet alleen voor meer gemak maar gevels en de te behandelen materialen krijgen daardoor een verlengde levensduur. Door deze werkwijze onderscheidt Pompe Speciaalreiniging zich niet alleen van andere bedrijven, maar kunnen wij onze klanten een hoge kwaliteit beloven en ook waarborgen.

Bewuste manier van specialistische reiniging

Pompe Speciaalreiniging is niet alleen bezig met de juiste methodes en materie te verzamelen. Wij zijn bewust bezig met het maatschappelijk verantwoord ondernemen door bijvoorbeeld gebruik te maken van biologisch afbreekbare middelen. Een ander voorbeeld is de optie voor het gebruik van osmosewater. Door het uitgebreide machinepark en gespecialiseerde apparatuur hebben wij bij Pompe Speciaalreiniging milieuvriendelijke methodes voor elk type materiaal of ondergrond.

Diensten van Pompe Speciaalreiniging

Naast specialistische reiniging hebben wij ook andere werkzaamheden. Zo zijn we gespecialiseerd in elke vorm van glas- en gevelonderhoud en bieden we facilitaire dienstverlening in de breedste zin van het woord. Ook is het hele team gecertificeerd in het gebruik van hoogwerkers. Daarnaast bieden wij de optie voor onderaanneming waarbij wij u kunnen ondersteunen bij het onderhouden van meerdere panden. Naast al deze werkzaamheden hebben wij ook Pompe Ongediertebestrijding. Zoals u kunt lezen zijn wij dus van veel markten thuis en is er veel mogelijk. Mocht u nu speciale verzoeken hebben of heeft u specifieke vragen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!