Als facilitair manager van uw organisatie of vastgoedbeheerder van diverse objecten loopt u wellicht tegen uitdagingen aan wanneer het gaat om de specialistische reiniging van gebouwen of andere objecten.

Wat is specialistische reiniging?

Specialistische reiniging heeft betrekking op alle reinigingen die niet onder de reguliere schoonmaakwerkzaamheden vallen. Het is een breed begrip dat zich niet beperkt tot een bepaalde selectie werkzaamheden. Voorbeelden van specialistische reiniging waar wij als sectorspecialisten veel mee te maken krijgen zijn

Pompe Speciaalreiniging gaat iedere uitdaging aan

Wanneer uw buitengevel bijvoorbeeld gereinigd en onderhouden dient te worden vanaf grote hoogte dan dient daar passend materieel voor ingezet te worden! Zeker gezien alle Arbowetgeving en de steeds complexere constructie van gebouwen. Dankzij de hoogwerkers tot wel 30 meter hoogte die Pompe Speciaalreiniging in eigen beheer heeft én onze vakkundig opgeleide medewerkers verzorgen wij dit praktisch, kostenbesparend en efficiënt voor onze opdrachtgevers.

Heeft u een project in de hoogte en heeft u assistentie nodig? Het is mogelijk om onze hoogwerkers in combinatie met een gediplomeerde vaste bestuurder in te huren. Uiteraard zijn onze medewerkers opgeleid om met behulp van deze moderne machines snel en veilig uw glas, gevel of terrein te reinigen. Pompe Speciaalreiniging is uw partner want uiteindelijk levert u dat altijd wel een kostenbesparing op.

  • Geen werk is ons te complex, hoog, groot of specialistisch!
  • Onze toegevoegde waarde: Jarenlang opgebouwde expertise, een gecertificeerd vast team en geavanceerd materieel in eigen beheer.
  • Pompe Speciaalreiniging is snel en flexibel inzetbaar