Over Pompe Speciaalreiniging

Pompe Speciaalreiniging is al enige jaren actief in de specialistische reinigingsbranche. Toen mededirecteur eigenaar Marco Pompe ruim 20 jaar geleden voor zichzelf als glazenwasser begon vanuit zijn woonplaats De Zilk, had hij nog geen idee waartoe dit zou leiden. Duidelijk was dat hij al vanaf het begin af aan al gefascineerd was door het werken op grote hoogte. Dát moest het onderscheidende vermogen van zijn bedrijf worden! Marco investeerde in uitstekend en modern materiaal en geavanceerde machinerie en het bedrijf begon te groeien tot het Pompe Speciaalreiniging wat het nu is.

Met twee partners aan boord is het bedrijf frisser, steviger en professioneler dan ooit. Sinds Bas van Elk in 2018 is ingestapt, is de bedrijfsnaam dan ook aangepast in Pompe Speciaalreiniging. Binnen het bedrijf heerst nog een aangename en warme familiesfeer, wat als grondslag ligt om het bedrijf uit Lisse verder uit te bouwen en te professionaliseren!

Onze vakkundig geschoolde en gecertificeerde mensen kunnen ieder gebouw, van hoog tot laag, efficiënt aanpakken. Pompe Speciaalreiniging verzorgt de reiniging en het duurzame onderhoud van gebouwen en complexen. Interesse? Neem dan contact met ons op of doe een online offerte aanvraag.

Pompe Speciaalreiniging is NEN4400 gecertificeerd

Pompe Speciaalreiniging-NEN-4400-1 normering-arbeid iso-gecertificeerdIn onze branche is het soms een doolhof van bedrijven, hun kwaliteiten en mogelijkheden. Om u als opdrachtgever hier meer duidelijkheid in te geven, besloot de leiding van Pompe Speciaalreiniging te gaan werken volgens de normen van NEN 4400-1 van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Per mei 2012 zijn wij dan ook officieel ingeschreven in het register van het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk.

Ondernemingen met het SNA-keurmerk zijn beoordeeld op hun verplichtingen uit arbeid. Zo kunt u bijvoorbeeld de identificatie en het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland van de onderneming controleren. Ook kunt u de aangifte en afdracht van verschuldigde loonheffingen en omzetbelasting controleren en risico’s op aansprakelijkstelling en boetes voortvloeiend uit in- en doorlenen of uitbesteden van werk voorkomen.