Graffiti schoonmaak

Graffiti op de muren van uw pand is natuurlijk zeer ongewenst, toch ontkomen veel gebouwen er niet aan. De buitenkant van uw bedrijfspand moet natuurlijk een representatieve uitstraling te hebben en deze straatkunst helpt daar natuurlijk niet bij. Het is van belang dat de verwijdering/schoonmaak van de aangebrachte graffiti deskundig wordt gedaan om de oorspronkelijke uitstraling van uw bedrijfspand te behouden. Wij van Pompe Speciaalreiniging begrijpen dat volledig en zijn daarom gespecialiseerd in het onderhoud van bedrijfspanden en andere gebouwen. Ons team is zeer bedreven in de verzorging van de verwijderen van graffiti.

Zorgvuldige reiniging van graffiti is van groot belang

Zoals hierboven benoemd is voor veel eigenaren de buitenkant van een bedrijf, bijna even belangrijk als wat er aan de binnenkant gebeurd. Zo kan het zijn dat u bij aankomst bij uw pand of complex wordt opgeschrikt door een ‘wellicht mooie versiering’ die ‘s-nachts is aangebracht. Natuurlijk valt dat dan zwaar op uw dak, te meer omdat de schoonmaak van graffiti flink tegen kan vallen wanneer dat zelf wordt aangepakt ter wille van de snelheid. De schoonmaak van graffiti is en blijft een specialistische exercitie waarbij het belangrijk is dat het oppervlak niet nog verder beschadigd wordt. Daarom kan de graffiti schoonmaak beter uitbesteed worden aan een gespecialiseerd bedrijf zoals Pompe Speciaalreiniging. Natuurlijk staan wij dan graag voor u klaar.

Alle soorten graffiti verwijderen

In de praktijk bestaan er veel soorten graffiti. Zo kan elke vorm van het wildklad thuisgebracht worden onder een bepaalde benaming. Dit varieert met namen zoals tags en pieces. Maar dan spreken we alleen over hoe de straatkunst eruit ziet en waar het is geplaatst.

Er bestaan ook veel soort producten om de graffiti mee te spuiten. Bij de meeste gevallen worden er spuitbussen gebruikt met diverse kleuren. Het komt echter steeds vaker voor dat er producten als permanente markers, verf, 2-componenten verven, tectyl & bitumen en onzichtbare inkt gebruikt worden. Deze producten kunnen hardnekkig zijn en hierdoor meer schade aanrichten. Dit maakt de graffiti schoonmaak alleen nog maar ingewikkelder.

In de afgelopen jaren zijn er steeds meer verschillende soorten ondergronden van de graffiti bijgekomen. Zo worden de graffitispuiters steeds creatiever en blijft het vaak niet alleen simpele muren maar zijn ook vaak voertuigen de dupe. Deze verschillende soorten ondergrond vragen dan ook steeds meer kennis en ervaring van de reinigers. Zo variƫren de oppervlaktes van beton en glas tot natuursteen en hout. Iedere ondergrond heeft een specifieke manier van reinigen nodig. Pompe Speciaalreiniging heeft door jarenlange ervaring de kennis en expertise in huis en is daarom gespecialiseerd in het zorgvuldig schoonmaken van iedere oppervlakte van elke soort graffiti.

Pompe Speciaalreiniging en graffiti schoonmaak

Voor ons is het belangrijk om uw gebouw of complex de uitstraling aan de buitenkant te geven die het verdient. Wij helpen u graag verder met het schoon en verzorgd houden van uw eigendom. Mocht u specifieke vragen hebben over onze manier van graffiti schoonmaak of misschien andere specialistische reinigings opdrachten, neemt u dan vooral contact met ons op.