Pompe

Speciaalreiniging

Toen Marco Pompe ruim 20 jaar geleden voor zichzelf als glazenwasser begon, had hij nog geen idee waartoe dit zou leiden…. Al was hij vanaf het begin af aan al gefascineerd door het werken op grote hoogte. Dát moest het onderscheidende vermogen van zijn bedrijf worden! Hij investeerde in goed en modern materiaal en geavanceerde machinerie en het bedrijf begon te groeien.

Specialist voor Zuid-Holland en omstreken

Toen broer Robin Pompe het bedrijf kwam versterken, zagen de twee kans zich nog verder te specialiseren. Familiebedrijf Gebr. Pompe Speciaalreiniging wist uit te groeien tot een betrouwbare totaalpartner als het gaat om specialistische reiniging voor bedrijven, gemeentes, semioverheden en instellingen in Zuid-Holland en de regio’s Haarlemmermeer, Haarlem en Amsterdam.

Met inmiddels een derde partner aan boord is het bedrijf frisser, steviger en professioneler dan ooit. Sinds ‘buitenstaander’ Bas van Elk in 2018 is ingestapt, is de bedrijfsnaam dan ook aangepast in Pompe Speciaalreiniging. In het bedrijf heerst nog een fijne familiesfeer, terwijl we nu ook alle mogelijkheden hebben om verder uit te bouwen en te professionaliseren!   

Geïnterresseerd?

Neem contact met ons op om te bekijken wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen. Vrijblijvend kennis maken?

Impressie